Двигател на промяната

Чрез гласовете на баща, син и дъщеря на наши служители, историята за Ново Нордиск се разгръща в шумния трафик на Варанаси в Индия, в блестящия океан край Южна Каролина и в тихата гора в Дания.

Гледайте видеоклипа и вижте как предизвикваме промяната за хората, живеещи с диабет и други сериозни хронични заболявания.

За Ново Нордиск

Ново Нордиск е двигател на промяната в лечението на диабета и други сериозни хронични заболявания.

Ново Нордиск е глобална компания в областта на здравеопазването с повече от 95-годишен опит в иновациите  и грижите за хората с диабет. От това наследство сме натрупали знания и способности, които ни позволяват да помагаме при лечението и на хора с други сериозни хронични заболявания: хемофилия, нарушения на растежа и затлъстяване.

Базираната в Дания компания  Ново Нордиск осигурява работа на около 43 200 души в 80 страни и предлага своите продукти в над 170 страни.


Фирмената ни култура

Novo Nordisk Way - кои сме ние, какво искаме да постигнем и как работим.

Всеки един служител е отговорен да работи в съответствие с Novo Nordisk Way – и да помогне на другите да разберат какво означава това на практика.

The Novo Nordisk Way

 


Страстта да помагаш на хората

Ново Нордиск има повече от 90-годишна история

Тя започва, когато Нобеловият лауреат Август Крог, професор в университета в Копенхаген, решава да произвежда нов революционен препарат, наречен инсулин.

Историята на Ново Нордиск