Работа в Ново Нордиск

 

В Ново Нордиск Вашите умения, всеотдайност и амбиция ни помагат да променяме живота към по-добро. В замяна Ви предлагаме възможност да реализирате потенциала си и да се възползвате от много възможности за професионално и лично развитие.

Успешна компания

През пролетта на 1923 г. се лекуват първите пациенти с инсулин, произведен от основателите на Ново Нордиск. От тогава сме изминали дълъг път. Революционни постижения като NovoPen®, NovoSeven® и GLP-1 терапии подобриха живота на милиони хора по света, страдащи от диабет, хемофилия и разстройства в растежа, и помогнаха на Ново Нордиск да се утвърди като световен лидер в производството на терапевтични протеини.

За да продължим да помагаме на страдащите от хронични заболявания хора, нашата дейност трябва да се развива отговорно. Нарекли сме този подход „Tripple Bottom Line“. Това означава, че при всяко решение компанията Ново Нордиск е ангажирана да отчита финансовото, социалното и екологичното отражение на своята дейност, защото ние работим, за да създаваме стойност за хората, обществото и инвеститорите.

Промяна

Ново Нордиск отговаря на потребностите на хората с диабет и други хронични заболявания, като хемофилия, чрез разработването на иновативни лечения, които променят живота. Репутацията ни като работно място, което носи удовлетворение, се дължи на ангажимента ни към пациентите, на които служим.

Повече от 42 700 души в 79 страни са посветили професионалния си живот и кариера на Ново Нордиск - компания, която променя живота. Всеки ден нашите служители се срещат с предизвикателството да си поставят все по-високи цели и да използват таланта си в максимална степен, а в замяна за усърдната си работа получават уникални възможности за развитие и растеж.

Да работиш в Ново Нордиск е не само средство да изкарваш прехраната си, но и начин да допринесеш за промяна.

Моите възможности

Ново Нордиск е глобална компания, която предлага възможности на служителите си в цял свят.

Професионалните умения и опит на нашите служители са най-разнообразни - от развойно-изследователска дейност, през производство, до маркетинг и продажби.

Нашата пълна верига за създаване на стойност Ви предлага потенциал да работите в области извън първоначалните си умения и по този начин да развиете своята кариера с помощта на обучение в рамките на компанията и извън нея.

Атестиране на служителите

Нашият процес за атестиране на служителите се определя от глобален стандарт за управление на резултатите от работата в Ново Нордиск. Като съществена част от Novo Nordisk Way, този процес осигурява съответствие на индивидуалните цели с бизнес целите на компанията, както и да постигаме резултати и отговаряме на потребностите на клиентите. С ясни и измерими цели всеки знае какво се очаква от него и е по-лесно да се оцени и възнагради изпълнението, а също да се забележи и развие талантът.