Работа в Ново Нордиск

В Ново Нордиск Вашите умения, всеотдайност и амбиция ни помагат да променяме живота към по-добро. В замяна Ви предлагаме възможност да реализирате потенциала си и да се възползвате от много възможности за професионално и лично развитие.

Успешна компания

През пролетта на 1923 г. се лекуват първите пациенти с инсулин, произведен от основателите на Ново Нордиск. Оттогава сме изминали дълъг път. Революционни постижения като NovoPen®, NovoSeven® и GLP-1 терапии подобриха живота на милиони хора по света, страдащи от диабет, хемофилия и разстройства в растежа, и помогнаха на Ново Нордиск да се утвърди като световен лидер в производството на терапевтични протеини.

Промяна

Ново Нордиск отговаря на потребностите на хората с диабет и други хронични заболявания, като хемофилия, чрез разработването на иновативни лечения, които променят живота. Репутацията ни като работно място, което носи удовлетворение, се дължи на ангажимента ни към пациентите, на които служим. Повече от 43 200 души в 80 страни са посветили професионалния си живот и кариера на Ново Нордиск.

Ние предлагаме 0 свободни позиции

For jobs in the United States, please visit our US career site.