Свържете се с нас

Свържете се с нас

Твоето име : *

Въведете вашето име

Вашият имейл *

Трябва да бъде валиден имейл адрес Стойността трябва да е валиден имейл

Вашето съобщение *

Моля, добавете съобщение

Your attachment is too big. You can attach up to 20MB Следните файлови разширения са разрешени .xls,.xlsx, .doc,.docx, .ppt,.pptx, .pdf, .msg, .eml, .jpeg, .png
Можете например да прикачите изображения, доклади или други файлове, които могат да ви помогнат да се справите с вашата жалба. Когато прикачите, моля бъдете търпеливи при подаване на вашето съобщение.

Отказ от отговорност за поверителността

Трябва да приемете отказ от отговорност за поверителността
Изисква се

Кариери

След като кандидатствате за длъжност, можете да следвате статута на процеса на набиране, като влезете във Вашия профил и изберете акордеон за кандидатстване.

За да получите достъп до профила си извън процеса на кандидатстване, ще трябва да изберете позиция на уебсайта и да щракнете върху Кандидатстване сега.  След като щракнете върху Приложи сега ще бъде маршрутирана до страницата на позицията, където можете да изберете Преглед на профил от лентата на менюто в горната част на менюто, влезте и отворете акордеон за проекти Приложено.

След като влезете в профила си, ще можете да видите позицията(ите), за които сте приложили, да прегледате вашите приложения и състоянието на вашите кандидатурата."

Да, можете да редактирате автобиографията си, която стои на вашия профил, докато профилът ви остава активен в системата.

След влизането в профила ще бъдете отведени до екрана на профила на кандидата, където можете да изберете Моите документи.

Тук можете да качите от устройство, пад или Google диск.  Забележка, можете да поддържате само една автобиография във файл в даден момент.

След като кандидатствате за длъжност в Ново Нордиск, ще получите автоматизирана комуникация, която ви информира, че вашата кандидатура е била получена.

Придобиването на таланти ще прегледа вашето резюме и интерес във връзка с изискванията за ролята.  Ако има интерес да се придвижите напред към процеса, ще се свържем с представител на Ново Нордиск за привличане на таланти във връзка със следващите стъпки.

Като напомняне винаги можете да видите състоянието на вашето приложение, като навигирате до Преглед на профил и избиране на приложени проекти.

Talent Acquisition комуникира с кандидатите на различни етапи от жизнения цикъл на набирането. В повечето случаи кандидатът ще получи най-малко имейл относно кандидатурата си.

Винаги можете да видите състоянието на вашето приложение, след като влезете в системата и изберете Преглед на профил и като изберете Приложени проекти.

Как да съобщите за оплакване или нежелана реакция

Ако Вие или лицето, от чието име подавате съобщението, имате сериозна нежелана реакция, трябва да се обърнете към лекаря си или към друг медицински специалист, преди да съобщите за нея.

Съобщаване за предполагаемо нарушение

Служителите и външните заинтересовани страни имат възможност да докладват за предполагаемо нарушение по сигурен и конфиденциален начин чрез горещата линия за съответствие, която е функцията за докладване в Ново Нордиск.