Възможности за кариера


Готови ли сте за кариера, която променя животи?

Винаги сме нащрек за нови таланти и всеотдайност.

Проверете дали имаме позиция за Вас като част от нашия глобален екип.

 

 

Не пропускайте своята възможност за кариера!

Ако в момента нямаме подходяща за Вас позиция, не се отчайвайте. Когато такава се появи, ще Ви уведомим!

Въпроси

Хората често ни питат

След като сте кандидатствали за дадена позиция, можете да проследите статута на кандидатурата си, като влезнете във Вашия профил и изберете секцията "Кандидатури".

За да влезнете в профила си независимо от процеса на кандидатстване, трябва да изберете някоя от обявените позиции на нашия уебсайт и да натиснете "Кандидатствай сега". Това ще Ви отведе към страницата на съответната позиция, където можете да изберете "Преглед на профил" от горната лента на менюто, да влезнете в профила си и да изберете секцията "Кандидатури".

Да, можете да актуализирате автобиографията си от своя профил докато той е активен.

След влизането в профила ще бъдете отведени до екрана на профила на кандидата, където можете да изберете Моите документи.

Тук можете да прикачите Вашата автобиография от устройство, drop box или google drive. Може да имате само една версия на авобиографията си в даден момент.

След като кандидатствате за длъжност в Ново Нордиск, ще получите автоматично съобщение, което Ви информира, че Вашата кандидатура е била получена.

Вашата автобиография ще бъде прегледана и оценена във връзка с изискванията за съответната длъжност. Ако Вашата кандидатура представлява интерес за нас, ще се свържем с Вас, за да предприемете следващите стъпки от процеса по кандидатстване.

Напомняме Ви, че винаги можете да проверите статуса на своята кандидатура от Вашия профил, като отидете на "Кандидатури"

Комуникираме с кандидатите на различни етапи от процеса по набиране на персонал. В повечето случаи кандидатите получават поне имейл, потвърждаващ кандидатурата им.

Винаги можете да проверите статуса на своята кандидатура от Вашия профил, като отидете на "Кандидатури