Зак Сирна и Уенди Фризби, Ново Нордиск US

Кариери

Работа в Ново Нордиск

Зак Сирна и Уенди Фризби, Ново Нордиск US

Работа в Ново Нордиск

Променящи живота кариери

Да започнеш кариера в Ново Нордиск е повече от това да имаш работа. Това е възможност да подобриш живота на милиони хора, които страдат от сериозни хронични заболявания.

Независимо дали сте част от процеса по доставяне на инсулин за пациенти по целия свят или от откриването на следващия пробив в някой от най-съвременните изследователски центрове, работата при нас наистина променя животи.

Ние сме вдъхновени от живота

Ние сме горди, че Ново Нордиск е глобална компания в областта на здравеопазването, която има мисия да осигури пълноценен начин на живот на хората, страдащи от серизни хронични заболявания. Милиони разчитат на нас.

Вдъхновени сме от живота във всичките му форми и образи, възходи и падения, възможности и предизвикателства. От нашите колеги в лабораториите, които променят човешки животи чрез новаторски пробивни лечения, до нашите колеги, които поддържат устойчивостта на нашите процеси и работят за удължаване живота на нашата планета, тази мисия за подобряване на живота е в основата на всяко наше действие.

Заедно ние създаваме промяната

Промяната е константа - промяна в начина на живот, промяна в технологията, промяна навсякъде. В Ново Нордиск не чакаме промяната. Ние я създаваме.

Ние сме динамична компания в още по-динамична индустрия и знаем, че това, което ни е довело до тук, където сме днес, не е непременно това, което ще ни направи успешни в бъдеще.

Ето защо непрекъснато се стремим да подобряваме начина, по който работим и живота на пациентите, на които служим, създавайки иновативни решения, подходящи за начина, по който хората искат да живеят. За да постигнем това, ние сме отворени за експериментиране, стремейки се към превъзходство, без да се фокусираме върху съвършенството.

Промяната започва тук

45,000

служители по света.

100%

възобновяемо електричество при нашето производство.

15 млрд DKK

годишна инвестиция в научни разработки.

32 млн.

души, използващи нашите диабетни продукти.

Заедно променяме животи

Нашата компания са нашите хора. Знаем, че животът е всичко друго, но не и праволинеен и балансирането на това, което е важно в различните етапи от кариерата ни, никога не е лесно. Ето защо оценяваме различните житейски ситуации, като винаги поставяме хората на първо място. Ние искаме да гарантираме, че всеки служител може да постигне баланс между професионален и личен живот, който да отговаря на текущите и бъдещите му приоритети.

Запознайте се с Мари Дартинг, разработки и изследвания, работи в Дания.

Вашето развитие започва тук

Ние ценим нашите служители за уникалните умения, опит и перспективи, които притежават. Работим непрекъснато, за да развием най-доброто във всички наши хора, предлагайки възможности за развитие и създаване на среда за мобилност в рамките на компанията. Стремим се да предложим работно място, на което е чудесно да бъдеш и да си бил.

За нас е много важно всеки, който работи с нас, да се чувства вдъхновен като служител и като личност. Всички трябва да имаме възможността да действаме бързо, да вземаме решения и да сме пъргави.

С кариера в нашата компания ще почувствате разликата още от самото начало. Чувство на вдъхновение, което идва от споделената вяра за постигане на положителна промяна за хората, семействата и общностите навсякъде е колективно усилие. Разчитаме на съвместния потенциал и сътрудничеството на нашите над 45,000 служители.

Във видеото по-горе се запознайте с Мари Дартинг, една от нашите учени, и чуйте повече за нейната работа като учен, нейната гледна точка, плановете ѝ за развитие и за въздействието, което тя чувства, че работата ѝ има върху хората, живеещи с хронични заболявания.

Крис Съмтър, "Ново Нордиск".

Крис Сутер, Ново Нордиск САЩ

Кои сме ние

Ние сме основани през 1923 г. и днес сме глобална компания в областта на здравеопазването със седалище точно до Копенхаген, Дания.

Нашата цел е да създаваме промяна, за да победим диабета и други сериозни хронични заболявания, като.

затлъстяване и редки ендокринни нарушения. Правим това чрез новаторски научни пробиви, разширявайки достъпа до нашите лекарства и работейки за превенция и в крайна сметка трайно излекуване.

С почти 100-годишен опит, едно от най-широките портфолиа от диабетни продукти в здравната индустрия, както и най-награждаваните иновативни продукти, успехът ни се основава на ценностите на нашата компания - the Novo Nordisk Way.

Разберете повече за това кои сме ние.

Започнете кариера, променяща животи при нас

Винаги сме нащрек за нови таланти и всеотдайност. Проверете дали имаме позиция за Вас като част от нашия глобален екип.